STB SA înlocuiește toate pantografele tramvaielor V3A cu modelul Schunk

STB SA înlocuiește toate pantografele tramvaielor V3A cu modelul Schunk

STB SA are în curs de finalizare, în faza deliberării și semnării contractului, un contract pentru achiziția de pantografe noi pentru parcul de tramvaie, totalizând 264 pantografe Schunk. Conform anunțului postat pe SEAP detaliile sunt „Cantitatate totala lot: minim 221 buc, maxim 264 buc, conform Anexa 1 din modelul de acord cadru. Estimari ale cantitatilor minime si maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmeaza sa fie atribuite pe intreaga durata a acordului cadru: min 112 buc , max. 140 buc. Valoarea estimata este calculata pentru cantitatea max. de produse. Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este: 438000 RON. Garantia de participare: 4380 RON.”

În prezent singura linie din București unde circulă exclusiv tramvaie echipate cu acest tip de pantograf, cu piesă de contact din grafit, este metroul ușor 41, restul vagoanelor circulând pe mai multe trasee, fiind echipate în general vagoanele din generații noi Bucur și PPC.

O procedură asemăntoare a fost lansată și în anul 2019, prezentată de asemenea pe mobilitate.eu, dar în final aceasta a fost anulată din lipsă de ofertanți.Foto: mobilitate.eu

1.224 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *