Stadler va livra 6 tramvaie Tango operatorului german de transport BOGESTRA

Stadler va livra 6 tramvaie Tango operatorului german de transport BOGESTRA

BOGESTRA a contractat producătorul de vehicule feroviare Stadler să construiască 6 noi vehicule feroviare și să modernizeze complet cele 25 de vehicule B80D deja în uz pe rețeaua sa de transport. Noul lot de tramvaie Tango va funcționa pe traseul U35 din primăvara anului 2021. Vehiculele bidirecționale cu trei tronsoane oferă spațiu pentru până la 172 pasageri, dintre care 66 pe scaune, pe o lungime accesibilă fără trepte de 28 de metri. Patru uși largi pe fiecare parte permit intrarea si ieșirea accesibilă.

Zonele de pasageri luminoase, spațioase și fără limite sau trepte au pasarele largi și un design deschis. Accesibilitatea completă stimulează siguranța pasagerilor. Zona multifuncțională marcată special facilitează transportul cărucioarelor și bicicletelor, iar două zone sunt rezervate utilizatorilor de scaune cu rotile. Sistemul de informare a pasagerilor și tehnologia WLAN a vehiculului permit o actualizare precisă a programelor individuale de călătorie. Afișajele TFT moderne pe ecran lat oferă informații despre oprirea terminalului, numărul liniei și traseul.

„Vehiculele feroviare TANGO din a doua generație sunt echipate cu WLAN și, pentru prima dată, cu sloturi USB, astfel încât aproape 94000 de călători care utilizează vehiculeleîn timpul săptămânii pot naviga gratuit cu o viteză de descărcare de până la 100 MBit pe secundă și un volum de date de până la 5 gigaocteți „, spune Andreas Kerber, membru al consiliului de administrație al BOGESTRA.

De îndată ce vehiculele noi vor fi operaționale, cele 25 de tramvaie de tip B80D vor fi modernizate începând cu primăvara anului 2021. Aceste vehicule, dintre care unele au o vechime de 30 de ani, vor beneficia de o modernizare totală. De exemplu, vagoanele vor fi reparate și zonele de pasageri complet renovate. Cabina vatmanului va fi, de asemenea, reproiectată în conformitate cu cele mai recente cercetări ergonomice. De asemenea, echipamentul de comandă și de acționare va fi schimbat și înlocuit.


Foto&info: Stadler Rail

969 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *