Stadler a livrat prima ramă electrică pentru transportul regional din Bern

Stadler a livrat prima ramă electrică pentru transportul regional din Bern

Bern Solothurn Regional Transport (RBS) a comandat 14 rame electrice noi de la Stadler din Bussnang, primul tren nou fiind livrat livrat zilele trecute la Worblaufen. Pe 16 august va fi prezentat în depoul Worbboden de către autorități. Pe 18 august, el va fi botezat la un festival local, în piața Worb, numele dat de noului tren fiind „Worbla”.

Autorizarea acestor rame pentru exploatarea comercială este de așteptat să dureze aproximativ patru luni. Primul tren va intra în funcțiune la sfârșitul anului, cu o flotă completă programată pentru 2020, permițând retragerea UEM-urilor Mandarinli, din vechea generație a RBS.

RBS a comandat noile rame electrice de la Stadler în mai 2016 într-o tranzacție în valoare de 135 milioane USD, iar trenurile sunt asamblate la uzina Stadler din Bussnang. Trenurile cu aer condiționat vor fi utilizate pe serviciile Bern S-Bahn Line S7, care leagă capitala cu Worb. Fiecare ramă electrică cu patru vagoane găzduiește 104 pasageri pe scaune și 360 de locuri în picioare.Foto&info: Bern Solothurn Regional Transport (RBS)

1.038 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *