Stadler livrează noua sa generație de tramvaie în Darmstadt

Stadler livrează noua sa generație de tramvaie în Darmstadt

HEAG mobilo, operatorul de tramvai Darmstadt, a atribuit lui Stadler contractul pentru livrarea a 14 tramvaie din următoarea generație dezvoltată de Stadler. Drept urmare, Stadler a câștigat un cumpărător în premieră pentru modelul de tramvai nou dezvoltat al companiei într-un timp foarte scurt. Vehiculele inovatoare cu podea joasă au fost adaptate în mod optim la cerințele operatorilor și ale pasagerilor.

Cu o lungime a vehiculului de 43 de metri, cele cinci tronsoane ale vagoanelor unidirecționale oferă spațiu pentru 284 de pasageri, cu locuri pentru 103 dintre aceștia. Compartimentul de pasageri optimizat permite accesul fără restricții pe scaune de la ușile vehiculului. Ferestrele panoramice mari oferă o vedere clară și, împreună cu tavanul înalt, creează o senzație de spațiu. Tramvaiele sunt complet echipate cu sisteme moderne de aer condiționat cu CO2 care funcționează cu refrigerantul natural CO2, asigurând o performanță de mediu mult mai bună decât în cazul refrigeranților convenționali. Un sistem de asistență la vatman cu recunoașterea semnelor de trafic crește siguranța transportului.

Noua și inovativă tehnologie a boghiurilor ajută la optimizarea spațiului de instalare, la creșterea confortului pasagerilor, precum și la îmbunătățirea mentenanței și a eficienței economice a vehiculelor. În plus, noua familie de tramvai cu podea joasă Stadler permite un grad foarte ridicat de flexibilitate și standardizare, de care HEAG mobile va fi primul client care va beneficia. Noile tramvaie vor începe serviciul pentru pasageri la mijlocul anului 2022.


Foto&info: Stadler

496 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *