Stadler va livra 20 de trenuri Flirt pentru traficul dintre Germania și Olanda

Stadler va livra 20 de trenuri Flirt pentru traficul dintre Germania și Olanda

Stadler și Regionalverkehre Start Deutschland GmbH au semnat un contract de livrare pentru 20 de trenuri FLIRT pentru utilizare în rețeaua Maas-Wupper. Această companie de transport feroviar, care a fost înființată în 2016, a comandat pentru prima dată vehicule noi în acest contract de livrare.

Trenurile de pasageri vor intra în funcțiune în 2026 pe o rută directă între Hamm și Eindhoven, realizând legătura transfrontaliera între Germania și Olanda. Vehiculele pot fi utilizate fără restricții în ambele țări, deoarece sunt echipate atât pentru sistemele de alimentare cu tracțiune germane, cât și pentru cele olandeze și sunt echipate și cu sistemul european de control al trenurilor ETCS, sistemul german PZB și sistemul olandez ATB.

Vagoanele foarte lungi ale vehiculelor FLIRT pentru Maas-Wupper-Express au șapte uși pe fiecare parte pentru a asigura intrarea și ieșirea ușoară și sigură, precum și timpi rapidi de îmbarcare a pasagerilor.

Trenurile au spațiu pentru 375 de pasageri dintre care 235 pe scaune. Există 34 de locuri mai distanțate în clasa I. Ramele au aer condiționat, WLAN pentru pasageri, compartimente luminoase și aerisite și spații mari multifuncționale care pot găzdui până la 12 biciclete, scaune cu rotile sau cărucioare. Vehiculele oferă acces fără trepte și au, de asemenea, un WC accesibil persoanelor cu handicap și un alt WC în vagoanele din mijloc. Sistemul modern de informare a pasagerilor oferă pasagerilor o actualizare în timp real despre conexiunile ulterioare.
„Traficul feroviar trebuie să fie fiabil, transfrontalier și confortabil pentru implementarea cu succes a revoluției traficului german și european. Suntem încântați că Stadler poate aduce, încă o dată, experiența de mulți ani în proiectarea de vehicule compatibile cu mai multe sisteme pentru a permite conexiuni transfrontaliere directe.”, spune Jure Mikolčić, CEO Stadler Deutschland.

Foto&info: STADLER213 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *