Stadler va echipa cu ETCS Guardia trenurile de lucru ale DB pentru Germania și Elveția

Stadler a câștigat licitația pentru implementarea soluției sale de control al trenurilor GUARDIA (ETCS Baseline 3.6.0) pentru până la 80 de vehicule speciale și trenuri de lucru aparținând DB Netz AG. Inițial, sistemul va fi montat în opt vehicule de întreținere și service de cale ferată din seriile 711.1 și 741.X care vor fi utilizate în rețelele DB Netz AG din Germania și Elveția începând cu 2024.

Comanda include o opțiune pentru până la un alte 72 de vehicule. Acest proiect de modernizare este al doilea unde GUARDIA este montat în vehiculele Deutsche Bahn, primul fiind Laboratorul DB Advanced Train din seria BR 605 care a fost expus la Innotrans 2022, iar două locomotive de tip BR 185.2 au fost, de asemenea, echipate cu GUARDIA în timpul unei proiect pilot. Acest lucru crește considerabil fiabilitatea și siguranța acelor vehicule de întreținere și service de cale care sunt echipate cu acest sistem, deoarece, în comparație cu versiunile ETCS mai vechi, ETCS Baseline 3.6.0 vine cu funcții operative suplimentare. Acestea conduc la economii de timp și permit utilizarea mai eficientă a vehiculelor.

Sistemul de control al trenurilor GUARDIA ETCS este aprobat și este utilizat în mai multe țări, de exemplu pe noile trenuri FLIRT ale BLS AG din Elveția din 2021 și, de asemenea, în Germania, Polonia, Ungaria, Slovenia și Țările de Jos. Cea mai recentă versiune Baseline 3.6.0 a fost deja aprobată pentru Germania și Țările de Jos.

685 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *