Stadler câștigă un contract de service pentru 100 de trenuri din Norvegia

Stadler câștigă un contract de service pentru 100 de trenuri din Norvegia

Stadler a câștigat contractul de service pentru mai mult de 100 de trenuri FLIRT în Norvegia de la operatorul feroviar Vy, fost NSB, fiind cea mai mare flotă unică pe care Stadler a contractat-o vreodată. Contractul acoperă trenurile FLIRT comandate de NSB de la Stadler în 2008 și livrate continuu în anii următori. Stadler va începe întreținerea trenurilor în trimestrul I al anului 2020.

Unitățile multiple cu cinci vagoane electrice operează în principal în zona mai mare a orașului Oslo. Domeniul de activitate include întreținerea completă, întreținerea preventivă și corectivă, cu excepția reparațiilor boghiurilor. Contractul va dura până la sfârșitul anului 2024, inclusiv opțiunile, și va avea o valoare de aproape 100 de milioane de franci.

În ceea ce privește mărimea flotei, cea a operatorului norvegian de tren Vy este cea mai mare comandă primită vreodată în segmentul de servicii și componente de raportare în creștere. Acest succes în Norvegia crește numărul de trenuri FLIRT aflate în întreținere, până la 620 de unități, adică 40% din toate unitățile FLIRT vândute. Cu serviciul complet de la Stadler, nu numai că disponibilitatea, fiabilitatea și operarea în condiții de siguranță sunt în creștere, dar mai puține unități de rezervă sunt necesare de către operatorii flotei.Foto&info: Stadler

672 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *