Stadler livrează 71 de trenuri CityLink și Flirt pentru Wales Rail Services

Stadler livrează 71 de trenuri CityLink și Flirt pentru Wales Rail Services

Constructorul feroviar elvețian, Stadler, urmează să lanseze proiectul pentru a furniza tram-trenuri CITYLINK și trenuri FLIRT pentru Țara Galilor și frontierele acesteia. Clientul este serviciul de transport feroviar pentru Țara Galilor, Wales Rail Services.

Acest contract major se referă la 36 de tram-trenuri CITYLINK cu trei vagoane și 35 de unități FLIRT (trenuri rapide de intercity și trenuri regionale). Tram-trenurile CITYLINK cu trei vagoane vor utiliza 25 kV, precum și puterea bateriei pentru a opera. Dintre cele 35 de unități FLIRT, 11 vor fi operate de motoare diesel și vor fi utilizate în serviciile de metrou South Wales. Celelalte 24 de unități FLIRT vor fi tri-mode, capabile să ruleze pe motorină, electric și cu baterii. Flota tri-mode constă în 7 trenuri cu trei vagoane și 17 trenuri cu patru vagoane. În curs de implementare pentru anul 2023, vor fi alimentate cu electricitate în nordul orașului Cardiff și diesel la sud, asigurând o conexiune transfrontalieră.

Utilizarea bateriilor pe tram-trenuri și tri-moduri este o modalitate inovatoare și rentabilă de a furniza un serviciu complet electric, ecologic, la nord de Cardiff, permițând „electrificarea inteligentă” a infrastructurii.

Stadler are deja câteva contracte în Marea Britanie. Din acest an, vor intra 58 de trenuri noi în rețeaua Greater Anglia și 19 pe metroul din Glasgow. Din 2020, pe Merseyrail vor fi introduse 52 de trenuri noi. Trenurile Stadler au început să circule în această țară în 2013, iar acum există 12 tramvaie Variobahn care operează pe rețeaua Croydon Tramlink. De asemenea, locomotivele Stadler de clasă 68 și 88, comandate în 2013, sunt deja bine stabilite la lucru în peisajul feroviar britanic.Foto&info: Stadler

1.042 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *