Sqills care lucrează cu Rail Delivery Group pentru a transforma călătoriile feroviare din întreaga rețea din Marea Britanie

Sqills care lucrează cu Rail Delivery Group pentru a transforma călătoriile feroviare din întreaga rețea din Marea Britanie

Sqills, furnizor olandez de inventar, software de ticketing și rezervare pentru industria feroviară și de transport cu autobuzul, anunță că va implementa platforma SaaS (S3 Passenger) pentru serviciile feroviare din Marea Britanie. Implementarea acestei platforme este unul dintre cele mai importante proiecte de inovare din industria feroviară din Marea Britanie. Motivatorul principal pentru implementarea acestei noi platforme de gestionare a inventarelor este modernizarea platformei de rezervări pentru serviciile feroviare din Marea Britanie pentru a oferi pasagerilor mai multe opțiuni și mai multă flexibilitate pentru o experiență îmbunătățită a călătoriilor în anii următori.

Rail Delivery Group (RDG) reunește companiile care conduc sistemul feroviar britanic pentru a oferi o cale ferată mai bună pentru pasageri. Toți operatorii de trenuri din Marea Britanie sunt membri ai RDG, iar implementarea platformei Sqills va acoperi toate serviciile din întreaga țară. În urma unui amplu proces de licitație și a unui proiect de cercetare de 4 luni, proiectul de implementare de 18 luni, care va înlocui serviciul național de rezervare (NRS), a început acum.

Proiectul sprijină activitatea în curs de RDG și a membrilor săi pentru îmbunătățirea serviciilor feroviare pentru clienți în prezent și în viitor, inclusiv propunerea de reforme radicale în favoarea guvernului pentru a actualiza reglementarea tarifelor pe calea ferată, introducerea opțiunilor de ticketing mai inteligente și îmbunătățirea informațiilor disponibile pentru călătorii din trenuri și stații.

Calea ferată pe distanțe lungi se arată ca un mijloc de transport tot mai eficient și mai popular. Un factor critic care împiedică adoptarea feroviară pe distanțe lungi este faptul că operatorii nu utilizează standarde de rezervare similare.

Permițând un transportator să conecteze mai multe sisteme de inventariere ale transportatorilor parteneri, S3 Passenger permite distribuirea fără probleme a inventarului care nu este păstrat în sistemul propriu de inventar al transportatorului. Începând cu anul viitor, 21 de operatori de trenuri din Marea Britanie vor utiliza S3 Passenger și vor putea să le conecteze din punct de vedere tehnic (împreună cu ceilalți) cu alți operatori S3 Passenger precum Irish Rail, Eurostar, Thalys / IZY, Ouibus, Ouigo și viitorul S3 de pasageri.

Acest lucru permite, prin punct de vedere tehnic, rezervarea de bilete pentru consumatori, ceea ce reprezintă o condiție importantă pentru a permite călătoriile door-to-door în întreaga Europă și oferă consumatorilor un acces mai ușor la călătoriile internaționale pe calea ferată, cu o utilizare îmbunătățită, servicii și destinații disponibile.


Foto&info: Sqills

349 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *