Spirit Design prezintă tema viitoarelor locomotive Bombardier Traxx pentru Rail Cargo Group

Spirit Design prezintă tema viitoarelor locomotive Bombardier Traxx pentru Rail Cargo Group

Spirit Design a dat o formă modernă și un aspect inovator pentru Bombardier TRAXX – locomotiva viitorului. Peste 1600 de locomotive TRAXX sunt în mișcare pe căile ferate europene: nu numai că sunt eficiente din punct de vedere al consumului de energie, ci oferă și costuri reduse de întreținere și de exploatare. Atât TRAXX MS, cât și noua TRAXX AC Last Mile sunt locomotive de marfă realizate la comandă, dezvoltate în colaborare cu clientul pentru a-și viza cerințele de la început. TRAXX conduce o linie perfectă între performanță și durabilitate, călătorind în armonie cu mediul și societatea, economia și ecologia.

Asistat de un motor de rezervă și o baterie, TRAXX AC călătorește întreaga secțiune de traseu fără a necesita alimentare cu electricitate, făcându-l cea mai modernă locomotivă de acest tip. Spirit Design a reproiectat complet cabina TRAXX. În plus față de designul industrial, au fost dezvoltate diverse propuneri pentru branding-ul vehiculului. Spirit Design a luat identitatea mărcii și a dezvoltat noi elemente de stil, oferind locomotivei un caracter unic: semnul roșu al ÖBB (Rail Cargo Group) a fost combinat cu un lac metalic de argint pentru a impulsiona impactul global colorat, în timp ce dungile dinamice întăresc impresia puterii și calității exudate de locomotivă. Noul stil este, de asemenea, exprimat grafic cu contururi raționalizate, o zonă de brand individuală, un capac futurist cu faruri LED și un guler de viteză redesenat. În general, noua locomotivă TRAXX se îmbină cu îndemânare formele impresionante și designul grafic deosebit pentru a crea o impresie inovatoare pentru „locomotiva viitorului”.

Locomotiva TRAXX MS încercată și testată, echipată pentru patru tensiuni de alimentare pentru călătoriile sale, a primit, de asemenea, un facelift proaspăt și o placă frontală modernizată.Foto&info: (C) Spirit Design

1.678 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *