Spillmann a achiziționat 5 autobuze Mercedes Citaro cu design tematic

Spillmann a achiziționat 5 autobuze Mercedes Citaro cu design tematic

Ani de zile, operatorul de transport Spillmann a depus foarte multe eforturi pentru a transforma călătoriile cu autobuzele într-o experiență reală și unică. În acest scop, autobuzele Mercedes-Benz sunt proiectate și personalizate individual pentru linia respectivă creând vehicule unice pentru ca pasagerii să-și amintească pozitiv de călătorie. Compania din Bietigheim a pus acum în funcțiune cinci dintre aceste autobuze tematice.

Cumpărând Mercedes-Benz Citaro, Spillmann a optat din nou pentru componente hibride eficiente și pentru sistemul de siguranță Sideguard Assist. Sideguard Assist, bazat pe radar, sprijină șoferul autobuzului atunci când virează. Sistemul detectează obstacole fixe și mobile, cum ar fi bicicliști sau pietoni.

Pasagerii se vor bucura un interior foarte special, deoarece pe lângă Wi-Fi, prizele de încărcare USB și informații în timp real, fiecare vehicul este conceput în funcție de o temă. De exemplu, există un vehicul „Skipper” care are o podea ce imită scânduri de nave și pereți laterali imprimați care oferă pasagerilor o vedere asupra mării deschise sau a plajelor de nisip. În autobuzul „Astronomie” podeaua este tipărită ca suprafața lunii, iar pereții laterali arată o vedere de pe lună către pământ și către univers. Vehiculul „Bietigheim” vizualizează punctele culminante ale regiunii Bietigheim-Bissingen pe pereții laterali. Podeaua din acest autobuz are un design de piatră de carieră. În autobuzul „Vintage”, Spillmann a oferit pereților laterali un design colorat din anii ’60 și are în plus balustrade din oțel netratat cu caracter vintage. În autobuzul articulat Citaro culorile scuanelor creează patru zone diferite. Acest autobuz „mobilitate” prezintă un design al pardoselilor gen asfalt, inclusiv urme de anvelope și rezervare centrală.


Foto&info: Daimler Press

542 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *