Solaris va livra 22 de autobuze electrice în Italia. Acestea au un sistem inovativ de stingere a incendiilor la bord

Solaris Bus & Coach semnat un contract pentru livrarea a 22 de autobuze electrice în Italia. 12 autobuze Urbino 12 Electric vor fi livrate la ATB Bergamo și 10 autobuze de același tip au fost comandate de ATM Milano. Autobuzele Solaris Urbino 12 Electric comandate de ATB Bergamo și ATM Milano sunt construite fără mari diferențe pentru cei doi operatori. Datorită câștigării prestigiosul concurs „Autobuzul anului 2017”, popularitatea Urbino 12 Electric continuă să crească, iar producătorul din Bolechowo câștigă experiență care are ca rezultat creșterea încrederii clienților față de noua tehnologie.

Ca sisteme de încărcare a acumulatorilor, Urbino 12 Electric de la ATB Bergamo va folosi un încărcător plug-in Medcom cu capacitatea de a încărca simultan două vehicule la o putere de 40 kW. Pe de altă parte, ATM Milano a ales un încărcător de bord de 70 kW de la același producător. Autobuzele oferă o varietate de facilități pentru șofer și pasageri. La ATB Bergamo, pasagerii vor putea sta pe unul din cele 23 de locuri, dintre care 11 sunt disponibile în zona de podea coborâtă. Capacitatea totală a vehiculului este de 74 de persoane, salonul fiind echipat aer condiționat cu control automat al temperaturii. Interiorul vehiculului va fi iluminat folosind tehnologia LED cu economie de energie.

ATM Milano și-a configurat vehiculul într-un mod care va oferi locuri pentru 26 de pasageri, iar 14 dintre acestea vor fi disponibile în zona cu podea coborâtă. Autobuzele vor fi echipate cu aer condiționat eficient. Unul dintre elementele care îmbunătățesc siguranța la bord este sistemul sofisticat de stingere a incendiilor „Fire Trace” care include posibilitatea stingerii automate în zona containerului de tracțiune.

Foto: Solaris Bus & Coach

653 Vizualizări