80 de troleibuze Solaris Trollino 18 vor fi livrate la Milano

80 de troleibuze Solaris Trollino 18 vor fi livrate la Milano

Solaris a vândut 80 de troleibuze Trollino 18 în Milano, în urma semnării unui acord-cadru care prevede furnizarea vehiculelor. Primul dintre acestea va fi livrat la mijlocul anului 2019. Operatorul de transport public a inclus și posibilitatea de a comanda alte 50 de vehicule pe lângă cele 80. Valoarea contractului se ridică la 61,5 milioane de euro.

Trollino 18 pentru Milano va fi echipat cu două motoare de tracțiune cu o putere de 160 kW fiecare. Bateriile de 45 kWh permit troleibuzelor să ruleze până la 15 km chiar și atunci când sunt detașate de linia de tracțiune. Acestea se vor asigura deplasarea în continuare în cazul unei defecțiuni a alimentării cu energie electrică sau pe traseele lipsite de linii electrice (de exemplu, în zonele istorice ale orașului). Troleibuzele pot transporta până la 135 de pasageri, dintre care 31 se află pe scaune.

Un sistem eficient de aer condiționat oferă confort tuturor pasagerilor. Una dintre îmbunătățirile standardului de siguranță este monitorizarea permanentă a izolației și a componentelor alimentate cu ajutorul cablurilor de înaltă tensiune. În cazul detectării unor probleme, sistemul va deconecta automat alimentarea. Operatorul din Milano a comandat un sistem de monitorizare extrem de avansat. Acesta va include 10 camere video, printre care una cu vedere din spate, un ecran de 10″ pe consola centrală și un logger de date. În plus, vehiculele vor fi echipate cu un sistem de numărare a pasagerilor.Foto&info: Solaris Bus

1.544 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *