Solaris livrează mai multe troleibuze în orașele din Italia
Mobilitate

Solaris livrează mai multe troleibuze în orașele din Italia

În 2020, Solaris Bus & Coach S.A. va livra mai multe troleibuze în Italia. SETA Modena și TEP Parma, ambele furnizând servicii de transport în regiunea Emilia-Romagna din nordul țării, au plasat comenzi pentru 18 vehicule moderne Solaris Trollino 12.

8 dintre troleibuzele comandate se vor alătura flotei SETA Modena, celelalte 10 vor merge la TEP Parma. Contractele semnate de Solaris și operatori sunt în valoare de aproape 12 milioane de euro.

Cele mai recente Solaris Trollino 12 comandate de cei doi transportatori sunt structuri gemene. Primul destinatar va fi firma de transport SETA Modena. 8 vehicule ajustate pentru a servi pe un traseu troleibuz cu o tensiune atipică de 750V (de obicei 600-650V), adică cea utilizată în Modena, vor fi livrate orașului situat la poalele până la sfârșitul anului 2020. Între timp , livrarea a 10 vehicule Solaris cu emisii zero pentru TEP Parma va fi efectuată în mai multe loturi, între aprilie și iulie anul viitor.

Toate vehiculele se vor remarca datorită calității superioare a producției și concentrării asupra celor mai mici detalii. Vehiculele vor include, printre altele, un motor central de tracțiune și baterii de tracțiune cu o capacitate de 45 kWh și un sistem de răcire, toate putând permite vehiculelor să acopere o distanță mult mai mare, fără a fi nevoie să fie atașate la fire de alimentare. Există spațiu pentru aproape 80 de pasageri în compartimentul pentru pasageri cu aer condiționat, iar 24 dintre aceștia vor fi pe scaune.Foto&info: Solaris

106 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *