Solaris a livrat 10 autobuze electrice Urbino la Milano

Solaris a livrat 10 autobuze electrice Urbino la Milano

În această lună, Solaris a finalizat livrările a 10 autobuze electrice către Milano. Operatorul de transport al ATM a utilizat deja o opțiune a acordului și a comandat încă 15 vehicule. Cantitatea totală de autobuze electrice livrate de Solaris în Italia în acest an a ajuns la 22. În luna februarie a acestui an, producătorul polonez a livrat 12 autobuze electrice Urbino 12 către Bergamo.

Autobuzul electric Urbino pentru Milano este acționat de o axă electrică cu motoare de tracțiune integrate de 125 kW. Energia este stocată într-un pachet de baterii de mare putere cu o capacitate totală de 240 kWh care poate fi reîncărcat printr-un încărcător la bord de 70 kW. Operatorul a plasat deja o comandă pentru încă 15 autobuze cu aceeași configurație. Livrarea acestora este programată pentru sfârșitul acestui an.

ATM Milano a configurat vehiculul în așa fel încât să poată oferi locuri pentru 26 de pasageri, iar 14 dintre acestea sunt disponibile în zonă cu podea coborâtă. Autobuzele sunt, de asemenea, echipate cu aer condiționat eficient. Unul dintre elementele de îmbunătățire a siguranței la bord este sistemul sofisticat de stingere a incendiului Fire Trace, oferind posibilitatea stingerii automate a containerului de tracțiune în caz de incendiu. Operatorul din Milano a comandat, de asemenea, un sistem de monitorizare avansată, format din 9 camere, o cameră din spate, un monitor instalat pe consola centrală și un recorder de date. Vehiculele oferă, de asemenea, un sistem de numărare a pasagerilor.

Pentru Solaris, care a livrat până în prezent peste 900 de autobuze către Italia, comenzile de la Bergamo și Milano sunt o dovadă a recunoașterii de către clienții italieni. Din Peninsula Apenină producătorul a primit cel mai mare contract unic pentru livrarea a 360 autobuze InterUrbino către operatorul Cotral din regiunea Lazio.Foto&info: Solaris

1.363 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *