Solaris livrează primele autobuze electrice ale unei companii private de transport din Germania

Solaris livrează primele autobuze electrice ale unei companii private de transport din Germania

Solaris va livra 3 autobuze electrice în Germania, care de data aceasta vor merge în capitala Bavariei. Acesta va fi modelul „Autobuzul Anului 2017” – Solaris Urbino 12 electric. Datorita acordului semnat cu Solaris, compania Josef Ettenhuber GmbH va fi prima companie privata de autobuze din Germania care va transporta pasageri cu autobuze electrice.

După ce a câștigat licitații pentru livrarea de autobuze electrice la Berlin și Hamburg, Solaris a semnat un contract pentru producerea a 3 vehicule electrice Solaris Urbino 12 pentru München și zona înconjurătoare. Acestea sunt primele autobuze cu motor electric achiziționate de o companie de transport cu autobuz privat din Germania. Ettenhuber GmbH este, de asemenea, primul operator care achiziționează vehiculele Solaris Urbino 12 în cea mai recentă serie.

Vehiculele vor fi echipate cu baterii de 240 kWh Solaris High Energy, care vor fi încărcate printr-o conexiune plug-in. Încărcătorul va fi conectat, conform standardului producătorului, la soclul montat deasupra primului arc de roată din dreapta și, la cererea specială a transportatorului german, și în partea dreaptă, în spatele vehiculului . Acționarea va fi asigurată de punți electrice cu motoare electrice integrate.


Foto&info: Solaris

1.259 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *