Primele troleibuze Solaris încep să circule în București de sâmbătă pe linia 93 și de luni pe linia 61 între Apusului și Rosetti

Troleibuzele Solaris nu vor începe să circule din 3 februarie din cauza întârzierii procedurilor de recepție

Începând cu 17 februarie încep să circule primele 6 troleibuze Solaris din București, pe linia 93 ce leagă cartierul Drumul Taberei de Gara de Nord, conform informațiilor mobilitate.eu. Totul după ce recepția acestora a fost amânată timp de două săptămâni pentru o serie de reglaje suplimentare la softurile echipamentelor Medcom ce asigură tracțiunea noilor troleibuze. La ora actuală sunt sosite și gata de intrarea în circulație primele 15 troleibuze. Momentan traseul liniei 93 nu se modifică, pe măsură ce mai vin vehicule urmând să fie prelungit la cartier Brâncuși. De luni, alte 9 troleibuze vor circula pe noua linie 61, Complex Apusului – Piața Rosetti, începând treptat înlocuirea autobuzelor liniei 336.

Conform graficului de livrare primit de la STB SA, noile troleibuze vor fi livrate în continuare 20 în februarie, 20 în martie, 18 în aprilie, 19 în mai și 8 în iunie.

Foto: mobilitate.eu4.675 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *