Softronic va utiliza osii produse la Caromet Caransebeș pentru locomotivele Transmontana ce vor fi produse în următorii 10 ani

Caromet Caransebeș anunță că a semnat cu producătorul de locomotive Softronic Craiova un contract pe 10 ani pentru livrarea osiilor necesare locomotivelor produse la Craiova. Astfel, uzina din Caransebeș va livra osii pentru locomotive ce vor circula în România, Ungaria, Bulgaria Suedia, Norvegia și alte viitoare țări unde locomotivele vor fi autorizate. Producătorul din Caransebeș planifică în acest sens inclusiv o viitoare retehnologizare pentru fabricația unei game mai largi de componente pentru boghiurile locomotivelor și vagoanelor de marfă.

„Suntem o echipa mandra, inimoasa care a depasit cu bine provocarile din vara lui 2020 si iata ca cei doi ani consecutivi de crestere ne fac sa ridicam fruntea sa cinstim sacrificiul si munca depusa de fostii nostri colegi in cei peste 50 de ani de existenta a uzinei, sa privim inainte cu speranta ca productia romaneasca va renaste si cuceri ca si SOFTRONIC si CAROMET din nou pietele internationale! Multumesc, apreciez si sunt mandru de rezultatele eforturilor depuse de intreaga echipa a CAROMET”, spune Dan Cataranciuc – Director General CAROMET SA Caransebes.

Foto: mobilitate.eu

7.376 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *