SMEC proiectează două mari secțiuni feroviare în Filipine

SMEC proiectează două mari secțiuni feroviare în Filipine

SMEC a fost desemnată să furnizeze proiectarea detaliată a Proiectului de Căi Ferate Manila Clark (MCRP North Line) și a Proiectului de Căi Ferate Nord-Sud, South Line (NSRP South Line). SMEC va asista echipa de proiectare a Agenției Internaționale de Cooperare Japonia (JICA) în pregătirea tuturor documentelor necesare pentru proiectarea detaliată a lucrărilor civile, structurale, arhitecturale, mecanice și electrice.

MCRP North Line și NSRP South Line sunt două secțiuni majore ale sistemului național de transport feroviar care urmărește să ușureze congestionarea traficului în Metro Manila și în afara acesteia, să promoveze creșterea incluzivă și să îmbunătățească serviciile de transport și logistică în zonele deservite în prezent. De asemenea, SMEC a asigurat supravegherea fundamentală și detaliată a proiectării și supravegherii construcțiilor din cadrul North South Commuter Rail (NSCR).

„Suntem mândri să continuăm parteneriatul de succes cu Oriental Consultants Global Co. Ltd pe un alt proiect important de transport feroviar care va sprijini creșterea economică și îmbunătățirea vieții cotidiene pentru oamenii din Filipine”, a declarat Ric Yuzon, Country Manager SMEC Philippines. „Avem expertiza ingineriei feroviare din proiecte din întreaga lume. Această numire, împreună cu activitatea noastră anterioară cu privire la CNSR, ne consolidează prezența în sectorul transporturilor „.Foto: SMEC

267 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *