Skoda Transportation va livra 80 de tramvaie în orașele germane Mannheim, Ludwigshafen și Heidelberg

Skoda Transportation va livra 80 de tramvaie în orașele germane Mannheim, Ludwigshafen și Heidelberg

Compania Skoda Transportation câștigat o licitație pentru furnizarea de tramvaie moderne pentru compania de transport Rhein-Neckar-Verkehr (RNV). Un total de 80 de tramvaie vor fi operate pe rute în și în jurul orașelor Mannheim, Ludwigshafen și Heidelberg. Contractul include, de asemenea, o opțiune pentru 34 de vehicule suplimentare. Valoarea contractului de bază este ajunge la 250 milioane EUR.

Vehiculele vor funcționa în trei state federale din Germania: Baden-Württemberg, Hessen și Renania-Palatinat. Licitația pentru vagoane de tramvai a fost anunțată în martie 2017. La licitație au participat principalii actori din domeniul ingineriei transportului. Primele vehicule vor fi puse în funcțiune la începutul anului 2021.

Compania Škoda Transportation va livra trei lungimi de tramvai cu același design tehnic – trei tronsoane, patru tronsoane și șase tronsoane. Compania din Plzeň va furniza 31 tramvaie 30 de metri, 37 tramvaie de 40 de metri și 12 tramvaie de 60 de metri pentru proiectul RNV 2020. Toate tramvaiele sunt bidirecționale, cu toate boghiurile pivotante motorizate și un ecartament de 1000 mm. Vehiculele vor fi echipate cu sisteme informatice de ultimă oră, sisteme de camere și multe alte inovații. Viteza maximă de funcționare a vehiculului va fi de 80 km / h. Vehiculele vor oferi, de asemenea, acces fără probleme pentru călătorii cu mobilitate restrânsă.Foto&info: Skoda Transportation

1.383 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *