Skoda Transportation va livra vagoane de metrou în Varșovia
Mobilitate

Skoda Transportation va livra vagoane de metrou în Varșovia

Škoda Transportation a fost anunțată câștigătoare a unui contract pentru furnizarea a până la 45 de trenuri de metrou cu câte 6 vagoane pentru capitala poloneză Varșovia. Primul tren va fi livrat clientului în termen de doi ani de la semnarea contractului de cumpărare. Valoarea totală a contractului este de aproape 8 miliarde de coroane.

Škoda Transportation a câștigat contractul în defavoarea actualului furnizor de metrouri pentru Varșovia, consorțiul Siemens-NEWAG. Contractul include, de asemenea, furnizarea de piese de schimb, un simulator, garanție extinsă și instruire. Škoda Transportation a colaborat la dezvoltarea cu universități poloneze și birouri de inginerie de proiectare precum CE Engineering.

Viteza maximă a noilor trenuri va fi de 90 km / h. Trenurile permit o frânare completă electrodinamică în toate modurile de ocupare, cu o preferință a frânării regenerative, în care puterea este transferată înapoi la sistemul de alimentare. Trenurile sunt proiectate în conformitate cu standardele EN și UIC. Acestea vor include, de asemenea, un sistem de supraveghere video.


Foto&info: Skoda Transportation

166 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *