ŠKODA lansează proiectul pilot eMobility în Republica Cehă

ŠKODA lansează proiectul pilot eMobility în Republica Cehă

Constructorul auto tradițional ceh intră în epoca e-mobilității cu mașinile electrice ŠKODA CITIGO și ŠKODA SUPERB cu un sistem hibrid plug-in. Ca parte a unui proiect pilot, ŠKODA realizează acum CITIGO E-PILOT disponibil clienților selectați din Cehia. Scopul este de a afla de la clienții potențiali cum este vehiculul bazat pe tehnologia actuală cunoscută de la Volkswagen e-up!.

Înaintea lansării eMobility, ŠKODA testează prototipuri de CITIGO electric, ca parte a unui proiect pilot. Companiile selectate, clienții flotei și autoritățile de stat vor ieși pe drum cu zece exemplare ale ŠKODA CITIGO E-PILOT. Înainte de începerea producției în serie, constructorul auto ceh ar dori să obțină feedback și sugestii valoroase de la testere și clienți care vor pune vehiculul în ritmul său de funcționare zilnică. Senzorii pe toate vehiculele de testare vor înregistra date importante precum temperatura exterioară și temperatura din mașină și accelerarea vehiculului de testare. Toate datele vor fi trimise automat departamentului de dezvoltare tehnică de la ŠKODA și evaluate acolo. În acest fel, va fi posibilă obținerea de informații despre utilizarea vehiculului și determinarea modului în care funcționează bateria în timpul funcționării și încărcării zilnice.

Producția în serie a versiunii electrice a modelului ŠKODA CITIGO va începe în al patrulea trimestru al anului 2019. În următorii patru ani, ŠKODA AUTO va lansa cel mai extins program de investiții din istoria sa, cheltuind aproximativ 2 miliarde de euro pentru electrificare și digitalizare. Până la sfârșitul anului 2022, producătorul auto va prezenta peste 30 de modele noi, dintre care mai mult de 10 vor fi parțial sau complet electrice. De la începutul anului 2020, toți partenerii comerciali ai ŠKODA din Republica Cehă vor avea, de asemenea, stații de încărcare la locurile de vânzare și service, contribuind în mod activ la extinderea semnificativă a infrastructurii locale de tarifare.Foto&info: © Volkswagen AG 2019

847 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *