Siemens echipează linia Százhalombatta – Pusztaszabolcs din Ungaria cu ETCS

Siemens echipează linia Százhalombatta - Pusztaszabolcs din Ungaria cu ETCS

Autoritățile din Ungaria și Siemens au semnat un contract prin care urmează să echipeze linia Százhalombatta – Pusztaszabolcs din Ungaria cu sistemul ETCS. Siemens va furniza sistemul de control al trenurilor de tip Trainguard 200, incluzând instalarea Sistemului European de Control al Trenurilor (ETCS) de nivel 2 și un centru de comandă radio, precum și două cutii electronice de tip Trackguard Simis IS. Această nouă comandă cuprinde 6 treceri de cale ferată tip Wayguard Simis LC, întreaga alimentare cu energie electrică, asamblare și telecomunicații. Implementarea este prevăzută până în decembrie 2020.

„Deoarece au fost lansate programe majore de modernizare a sistemului feroviar în țările din Europa Centrală și de Est, acest proiect va asigura o capacitate optimizată, o calitate îmbunătățită a serviciilor, precum și siguranța și securitatea sistemului public de transport feroviar maghiar. Siemens – cu soluția sa Trayingard – furnizează sisteme și produse performante și echipamente de comunicații pentru toate aplicațiile ETCS „, a declarat Michael Peter, CEO al Diviziei de Mobilitate.

Linia dublă cu lungimea de 26 km este o extensie a liniei Kelenföld – Százhalombatta. Rețeaua feroviară maghiară trece printr-o importantă modernizare și face parte dintr-un proiect global pentru modernizarea și dezvoltarea liniei de cale ferată de frontieră Kelenföld – Croația, pentru a elimina o strangulare importantă de-a lungul coridorului mediteranean. Dezvoltarea rețelei globale se va reflecta în optimizarea timpilor de călătorie și modernizarea a circa 280 km de linii.Foto&info: Siemens

1.121 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *