Siemens Mobility instalează sisteme de semnalizare inteligentă în trei dintre cele mai aglomerate gări din Africa de Sud

Siemens a inaugurat un depou digitalizat și inovativ pentru trenurile RRX din Germania

Siemens Mobility și Agenția Rail Passenger din Africa de Sud (PRASA) au instalat și operaționalizat cu succes un nou sistem de semnalizare în gările din Johannesburg Park, Braamfontein și Pretoria. Până în prezent, au fost instalate noi sisteme de interblocare în 40 din cele 92 de stații din provincia Gauteng din Africa de Sud, ca parte a efortului PRASA de a livra o cale ferată de clasă mondială. Gauteng este cea mai populată provincie a țării, care găzduiește trei dintre cele mai mari cinci orașe din țară. Noul sistem va spori capacitatea operațională, va permite sistemului mai multă flexibilitate și va reduce întârzierile, îmbunătățind operațiunile globale pentru sistemul de tranzit.

Proiectul face parte dintr-un program de re-semnalizare structurat pe mai mulți ani. În afara celor 40 de stații care au o nouă semnalizare, o mare parte a rețelei are sisteme care depășesc durata de viață, datând încă din anii 1930. Stația de parc Johannesburg este, de asemenea, una dintre cele mai mari stații din Africa, formată din 114 seturi de puncte, 129 de semnale și 16 platforme operaționale.

Braamfontein constă din 87 de semnale și 67 de seturi de puncte. Pretoria este alcătuită din 105 semnale și 69 de seturi de puncte. Stațiile de la Johannesburg Park și Braamfontein au fost instalate și testate după pretestarea intensivă a soft-ului și a hardware-ului în cadrul Facilității de testare de la Siemens Mobility din Africa de Sud. Stațiile au fost puse în funcțiune cu întreruperi minime la serviciul de navă.

Gauteng este cea mai mică provincie din Africa de Sud, dar cea mai densă, locuită în orașele Johannesburg și Pretoria, centrul economic al Africii de Sud. Aproximativ 10% din produsul intern brut al Africii este generat în regiune. În 2015, Siemens Mobility a construit centrul de control al traficului feroviar din provincia „Gauteng Nerve Center”. Noile sisteme de semnalizare vor fi monitorizate de la centru pentru orice problemă de operare.Foto&info: Siemens Mobility

931 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *