Siemens Mobility a primit comanda pentru 26 de LRVuri pentru Portland TriMet

Siemens Mobility a primit comanda pentru 26 de LRVuri pentru Portland TriMet

Siemens Mobility a câștigat cel mai recent contract pentru vehicule ușoare de cale ferată (LRV) de la TriMet din Portland, cel mai mare furnizor de tranzit regional din Oregon. Această comandă va înlocui vehiculele originale de tip TriMet 26, de la un alt producător, cu noul S700 al Siemens Mobility, un vehicul de ultimă oră de ultimă generație dezvoltat de TriMet și Siemens Mobility. Contractul include opțiuni pentru până la 60 de LRV-uri suplimentare, care vor livrarea unor vehicule suplimentare necesare pentru extinderea ulterioară a serviciilor, cum ar fi extensia MAX Red Line Extension Complex Fair și Coridorul sud-vest. Odată cu finalizarea acestei achiziții noi, flota LRV a companiei TriMet va fi o flotă integral mobilă Siemens, cu prima livrare așteptată în 2021.

Important este că TriMet a ales să instaleze cel mai recent cadru IoT (Internet-of-Things) în ceea ce va fi acum vehiculul lor de tip 6, asigurându-se că cele mai noi capacități de digitalizare feroviară sunt aplicate pentru creșterea eficienței în operațiuni și întreținere, crescând valoarea, ciclul de viață și, în cele din urmă, experiența de vârf economic și pentru pasageri.

LRVurile S700 reprezintă cea mai recentă evoluție a platformei de vehicule cu podea joasă S70 proiectată și fabricată de Siemens Mobility, în Sacramento, California. Acestea se caracterizează printr-un interior deschis și spațios cu podea joasă. Culoarul larg va face vehiculul mult mai ușor de traversat pentru pasageri, biciclete și scaune cu rotile, îmbunătățind experiența pasagerilor. Există, de asemenea, caracteristici de eficiență energetică cum ar fi iluminatul cu LED-uri, care nu numai că utilizează mai puțină energie, ci este și mai durabil.Foto&info: Simens Mobility

789 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *