Siemens Mobility livrează alte 6 trenuri de metrou la Nürnberg

Siemens Mobility livrează alte 6 trenuri de metrou la Nürnberg

VAG Verkehrs-Aktiengesellschaft, operatorul de transport public din Nürnberg, a comandat 6 trenuri de metrou G1 de la Siemens Mobility, exercitând una dintre cele două opțiuni în contractul semnat în decembrie 2015. În total, Siemens Mobility va furniza acum 27 de trenuri noi de metrou la Nürnberg. Noile trenuri G1 cu patru vagoane din prima opțiune sunt planificate pentru utilizarea pe linia de metrou U1 începând cu anul 2021 și vor înlocui 12 trenuri DT2 cu două vagoane. Trenurile de metrou vor fi construite la uzina Siemens Mobility din Viena, Austria. Diferite componente ale vehiculului, cum ar fi convertizoarele de acționare, motoarele, convertizoarele auxiliare și sistemele de comandă, vor fi fabricate la Nürnberg. Gestionarea proiectului, dezvoltarea și sprijinul pentru servicii vor fi gestionate în Erlangen.

În timp ce trenul a fost dezvoltat, atenția s-a concentrat asupra confortului pasagerilor și a fluxurilor optimizate de pasageri. Ușile mai largi și accesul permanent al pasagerilor îmbunătățesc accesul și distribuția în tren. Interiorul luminos și prietenos, cu zone generoase multifuncționale oferă pasagerilor un sentiment de siguranță și asigură un sentiment plăcut de spațialitate. Pasagerii beneficiază în permanență de cele mai recente informații de călătorie prin intermediul unui sistem de informare cuprinzător.

Un sistem compact de aer condiționat asigură temperaturi plăcute la interior. Barele cu LED-uri de deasupra ușii din interiorul și de pe panoul ușii din exterior indică dacă ușa se deschide sau se închide: similar cu semaforul, semnalele verde „acces acum” și roșu semnalează „stop” când se mișcă ușa. Când ușile se mișcă, barele de lumină clipesc corespunzător și avertizează oprirea îmbarcării.

Trenurile sunt concepute pentru operarea manuală. Pentru a permite funcționarea automată a acestora în viitor, vor fi realizate spațiile de instalare necesare și interfețele pentru instalarea sistemelor necesare și cabina mecanicului poate fi demontată.Foto&info: Siemens Mobility

1.137 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *