Siemens Mobility livrează 7 trenuri Mireo pentru DB Regio
Transport

Siemens Mobility livrează 7 trenuri Mireo pentru DB Regio

DB Regio, afacerea regională de transport a Deutsche Bahn AG, a comandat șapte trenuri Mireo de la Siemens Mobility. Trenurile vor funcționa pe ruta regională expres dintre Karlsruhe și Heidelberg / Mannheim via Bruchsal în rețeaua Karlsruhe 7b. Acestea vor fi construite la uzina Siemens Mobility din Krefeld, Germania, iar livrarea lor este planificată pentru sfârșitul anului 2022.

Trenurile Mireo cu trei vagoane oferă mai mult de 200 de locuri. Trenul are un design articulat, scalabil. Construcția ușoară, componentele eficiente din punct de vedere energetic și gestionarea inteligentă a rețelei îi permit Mireo să-și reducă consumul de energie cu până la 25% în comparație cu generația anterioară de trenuri electrice cu mai multe unități. Noul design aerodinamic și boghiurile eficiente reduc nivelul de zgomot al trenului.

Noile trenuri sunt achiziționate de DB Regio AG în numele Ministerului Transporturilor Baden-Württemberg ca autoritate responsabilă pentru această rețea. După livrarea vehiculelor, acestea vor deveni proprietatea Landesanstalt Schienenfahrzeuge Baden-Württemberg (SFBW) și sunt închiriate DB Regio pentru 13 ani, termenul contractului de transport.


Foto&info: Siemens Mobility

132 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *