Siemens Mobility va livra 109 tramvaie la Düsseldorf și Duisburg

Siemens Mobility va livra 109 tramvaie u Düsseldorf și Duisburg

Düsseldorfer Rheinbahn AG și Duisburger Verkehrsgesellschaft AG au comandat împreună 109 vehicule feroviare ușoare cu podea înaltă Avenio HF de la Siemens Mobility, inclusiv o opțiune pentru 48 de unități suplimentare. Contractul include, de asemenea, întreținerea și mentenanta vehiculelor Duisburg timp de 24 de ani și o opțiune pentru încă opt ani. Pentru vehiculele din Düsseldorf a fost semnat un contract de aprovizionare cu piese de schimb pe 24 de ani. Comanda are un volum de aproape 400 de milioane de euro.

„Această comandă are o semnificație foarte specială pentru noi, deoarece marchează revenirea noastră pe piață pentru vehiculele feroviare ușoare. Trenurile noastre vor deservi mai mult de două milioane de persoane în Düsseldorf și Duisburg cel mai înalt nivel de confort al pasagerilor. Serviciile noastre vor garanta, de asemenea, clienților noștri o disponibilitate optimă și o creștere durabilă a valorii pe parcursul întregului ciclu de viață al vehiculelor ”, a declarat Michael Peter, CEO Siemens Mobility.

Vehiculele vor fi utilizate pe rețeaua de metrou ușor cu o lungime de aproximativ 85 de kilometri din Duisburg și Düsseldorf și vor circula și către orașele Neuss, Krefeld și Meerbusch. Livrarea primelor vehicule este planificată pentru 2025. Avenio HF are 51 de locuri și spațiu în picioare pentru 178 calatori. Pentru a deservi diferite înălțimi ale platformelor, toate vehiculele sunt echipate cu trepte pliabile. Sistemele de suspensie pneumatică, aer condiționat și infotainment asigură un confort maxim al pasagerilor. Sistemul digital de avertizare de coliziune Siemens Tram Assistant sprijină vatmanul cu senzori radar și video care oferă detectarea timpurie a situațiilor potențial periculoase, ajutând la evitarea accidentelor.Foto&info: Siemens Mobility

1.509 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *