Siemens anunță că a vândut locomotiva Vectron cu numărul 1000

Siemens anunță că a vândut locomotiva Vectron cu numărul 1000

Siemens Mobility anunță că tocmai a vândut locomotiva Vectron cu numărul 1000. Locomotiva aniversară a fost comandată de Căile Ferate Daneze (DSB). Primul Vectron a fost livrat în 2012, iar toate locomotivele au fost construite la fabrica Siemens Mobility din Munchen-Allach. Comanda de la DSB este pentru opt Vectron AC. Până în prezent, un număr de 1.003 locomotive Vectron au fost vândute către 49 de clienți din 16 țări.

„Vânzarea celui de-al 1000-lea Vectron este un succes care subliniază încrederea și satisfacția îndelungată a clienților noștri. Proiectat pentru a opera în toată Europa, Vectron permite transportul transfrontalier fără schimbarea locomotivelor. Creează coridoare de transport peste granițe, asigurând eficient , un transport feroviar european ecologic și de încredere „, a declarat Sabrina Soussan, CEO Siemens Mobility.

„Suntem puternic concentrați pe capacitatea noastră de a asigura un transport public durabil cu platforme electrice dovedite în modernizarea flotei noastre de material rulant DSB. Desigur, așteptăm cu nerăbdare să primim toate locomotivele Vectron pe care le-am comandat de la Siemens Mobility, iar faptul că vom primi locomotiva numărul 1.000 arată că este posibil să se stabilească produse standardizate și în afara raftului în industria feroviară „, A declarat Jürgen Müller, vicepreședinte executiv, Strategie și material rulant, DSB.Foto&info: Siemens Mobility

1.231 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *