Comenzi cu 6% mai mari și rezultate financiare optimiste pentru Siemens în prima parte a anului 2019

Siemens a anunțat situația sa financiară pentru prima parte a anului 2019, cu un set de cifre optimiste, creșterea vânzărilor și a veniturilor, precum și consolidarea pieței pentru companie, după cum urmează:

Comenzile au crescut cu 6%, până la 23,6 miliarde de euro, iar veniturile au crescut cu 4%, până la 20,9 miliarde de euro.

Pe o bază comparabilă, excluzând traducerile valutare și efectele portofoliului, comenzile au crescut cu 4%, iar veniturile au crescut cu 2% față de trimestrul 2 din 2018.
EBITA adaptată pentru afacerile industriale a crescut cu 7%, la 2,4 miliarde de euro, majoritatea întreprinderilor crescând performanța; Industria Business a ajustat marja EBITA, ajungând la 11,4%, chiar și cu diferența de 0,3 puncte procentuale.

Venitul net a ajuns la 1,9 miliarde de euro, aproape de nivelul din anul precedent, care a beneficiat în mod substanțial de un EBITA ajustat cu 0,7 miliarde de euro din activitățile de portofoliu gestionate în mod centralizat; perioada curentă a beneficiat de o rată mai mică a impozitului pe venit, iar nivelul EPS de 2,24 euro a fost împovărat cu 0,08 euro din taxele de desfacere.


Foto: mobilitate.eu

988 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *