Compania chimică Shchekinoazot achiziționează 100 de vagoane cu rezervor de metanol de la United Wagon Company

Compania chimică Shchekinoazot achiziționează 100 de vagoane cu rezervor de metanol de la United Wagon Company

TikhvinChemMash (o entitate a holdingului feroviar UWC) lucrează pentru a livra o comandă pentru 100 de vagoane specializate pentru cisterne de metanol, comandate de compania chimică Shchekinoazot. Întreaga comandă va fi finalizată până la sfârșitul lunii iulie a acestui an.

Modelul de autocisterne 15-6880, cu o capacitate de încărcare utilă crescută de 73 t și un volum de rezervor de 88 m3, este echipat cu un boghiu de sarcină pe osie de 25 t. Volumul crescut al rezervorului permite o încărcare suplimentară de până la 2 tone pe vagon, comparativ cu modelele utilizate în mod obișnuit. Kilometrajul reviziei pentru acest model de rezervor este de 1 milion km, de câteva ori mai mare decât cel al vagoanelor construite la o sarcină pe osie de 23,5 t. În consecință, costurile de întreținere a întregului ciclu de viață al mașinii UWC sunt semnificativ mai mici.

Transportarea metanolului în vagoane produse la TikhvinChemMash permite operatorului de material rulant și proprietarului transportului de marfă să-și reducă cheltuielile de transport, costurile de întreținere a flotei și, în ansamblu, să sporească eficiența transportului de mărfuri.

Metanolul este cunoscut ca o substanță foarte periculoasă, care impune numeroase restricții asupra materialului rulant utilizat pentru transportul acestuia. Pentru a respecta standardele de protecție a mediului și a se asigura că oamenii nu sunt expuși vreunui efect dăunător, vagoanele TikhvinChemMash sunt echipate cu supape de siguranță de ultimă oră cu un disc de rupere acoperit cu folie, împiedicând expunerea metanolului și vaporilor în mediul înconjurător. O altă caracteristică esențială de design a vagoanelor sunt vanele speciale de încărcare și descărcare, situate în partea superioară a vagonului. Întregul dispozitiv de reglare a supapei este închis cu un capac alunecător prevăzut cu un dispozitiv de blocare pentru a asigura o protecție suplimentară împotriva accesului neautorizat la transportul periculos.

Din 2013, UWC a livrat 396 de vagoane către Shchekinoazot pentru transportul substanțelor chimice lichide și 80 de vagoane pentru transportul îngrășămintelor minerale pe boghiuri cu o sarcină pe osie de 25 t.Foto&info: United Wagon Company

995 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *