Studiul de fezabilitate al liniei feroviare de viteză Nagpur-Secunderabad ar trebui finalizat până în toamna anului 2019

Siemens prezintă inovativul concept de tren de mare viteză Velaro Novo

Alexander Misharin, prim-adjunctul directorului general al OJSC Căilor Ferate Ruse, a vorbit despre proiectele implementate de companiile feroviare ruse și indiene și despre perspectivele de cooperare ulterioară. Misharin a vorbit în cadrul sesiunii Rusia-India de la Forumul Economic Internațional de la St. Petersburg.

Căile Ferate Ruse (RZD) au continuat implementarea etapei a treia și finală în pregătirea unui studiu de fezabilitate privind proiectul de creștere a vitezei trenurilor de pe linia de cale ferată Nagpur-Secunderabad, în baza unui acord între Căile Ferate Ruse și indieni Cai ferate. Se planifică finalizarea studiului până în septembrie 2019. Această întindere are o lungime de 575 km și o viteză maximă de proiectare de 200 km / h.

„Ne așteptăm ca partea indiană să decidă asupra condițiilor de continuare a implementării proiectului și asupra participării RZD Holding în viitorul apropiat. O posibilă soluție în această situație este încheierea unui acord interguvernamental privind sprijinul comun acordat proiectului , pe care Ministerul Transporturilor al Federației Ruse a propus-o în India „, a declarat Alexander Misharin.

Un alt domeniu promițător de cooperare îl constituie activitatea de dezvoltare a traficului feroviar de marfă regulat de-a lungul Coridorului Internațional de Transport Nord-Sud (ITC). Astfel, RZD Logistics a semnat un memorandum de înțelegere cu compania CONCOR, cel mai mare operator de containere din Căile Ferate din India. În prezent, părțile lucrează la sistemele logistice și parametrii tarifari ai viitoarelor transporturi de marfă.

Rusia și India continuă să acționeze în mod activ pentru a consolida și extinde cooperarea feroviară reciproc avantajoasă între cele două țări. În special, în martie 2019, căile ferate rusești au organizat două călătorii educaționale la sediile companiei pentru 80 de stagiari din Căile Ferate din India. Se planifică organizarea de excursii pentru încă două grupuri de 100 de stagiari indieni în iulie 2019.Foto: Siemens

731 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *