Seoul: LG V30 atinge noi vârfuri ale tehnologiilor camerelor foto pentru telefoane

LG Electronics (LG) va încorpora o cameră cu diafragmă F1.6 și cu lentilă de sticlă în camera duală a noului smartphone V30, introducând inovații de top din industrie, care aduc un nou nivel de inovare fotografică în industria mobilă.

Excelența în camerele pentru telefoane a fost de multă vreme o competență centrală a dispozitivelor mobile LG, un vârf fiind atins prin modulul cu cameră duală în viitorul LG V30 care va include cea mai mare deschidere din lume și cea mai clară lentilă care a fost implementată vreodată într-un smartphone. Primul obiectiv F1.6 de la LG este și cel ce oferă cea mai mare diafragmă prezentă în camerele smartphone existente, oferind cu 25% mai multă lumină senzorului în comparație cu un obiectiv F1.8. Lentila de sticlă Crystal Clear asigură o capacitate mai mare de colectare a luminii decât o lentilă din plastic, precum și o reproducere mai bună a culorii. Acest lucru face ca modelul V30 să fie deosebit de potrivit pentru fotografiere și videografie.„LG se mândrește cu un patrimoniu de neegalat în fotografia cu smartphone-urile, iar decizia noastră de a adopta sticlă în camera V30 vine în mod special pentru că aceasta a fost în mod tradițional din domeniul DSLR-urilor”, a declarat Juno Cho, președintele LG Electronics Mobile Communications Company. „Pentru utilizatorii pentru care a fost proiectat seria V, acest gen de inovare este semnificativă”.

În toate domeniile, camera din LG V30 este superioară camerei predecesorului său, să nu mai vorbim de alte smartphone-uri. Aparatul foto din V30 reduce distorsiunea de margine cu o treime comparativ cu V20 atunci când fotografiați imagini de unghi larg, făcându-l ideal pentru peisaje de grup, interioare spațioase și peisaje expansive.

Chiar și cu toate aceste îmbunătățiri, modulul din spate al camerei LG V30 încă reușește să rămână neted, cu o dimensiune de 30% mai mică decât V20. Împreună cu UX-ul specializat LG, cu AF cu detectare laser, stabilizare optică a imaginii și stabilizare electronică a imaginii, shutterbug-urile vor găsi V30 la fel de ușor și convenabil de utilizat ca predecesorul său.

Foto: LG

808 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *