Scanlog și Green Cargo reduc emisiile de dioxid de carbon printr-o legătură feroviară directă între Suedia și Italia

Scanlog și Green Cargo reduc emisiile de dioxid de carbon printr-o legătură feroviară directă între Suedia și Italia

Transporturile feroviare directe de la Green Cargo între Scandinavia și Italia rulează de mai multe ori pe săptămână pentru comunitatea de afaceri suedeză. Bunurile sunt reîncărcate în destinații, iar noi mărfuri sunt transportate la drumurile de întoarcere, cum ar fi pastele și sosul de roșii din Italia, către supermarketurile din Suedia. Findus este una dintre mai multe companii care aleg soluții de transport feroviar durabile prin colaborarea dintre partenerii de logistică scandinavă (Scanlog) și Green Cargo. Green Cargo operează în mod general 400 de trenuri de marfă pe zi, echivalentul a aproximativ 10.000 de transporturi de camioane.

Scanlog lucrează în mod continuu cu evaluarea impactului asupra mediului și integrarea în soluțiile sale pentru clienți pentru a urmări și a furniza informații corecte, care este o completare bună a soluțiilor durabile de transport ale Green Cargo din întreaga Europă. Scanlog va transporta în jur de 120 de expediții prin intermediul remorcilor pentru Findus, echivalentul a aproximativ 60 de vagoane pe an, cu linia directă a companiei Green Cargo din Italia.

Investiția în mai multe alternative de transport eficiente din punct de vedere al combustibilului face parte din strategia de durabilitate pe termen lung a Findus. În ultimii ani, Findus a importat bunuri cu metode diferite de transport, însă livrarea va fi acum prin sistemul feroviar din Europa pentru o logistică mai ecologică. Sectorul transporturilor reprezintă aproximativ 30% din emisiile de dioxid de carbon din Suedia. Pentru a atinge obiectivele globale de dezvoltare durabilă, transportul feroviar ar trebui să fie ales ori de câte ori este posibil.Foto&info: Green Cargo

983 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *