Scania livrează 481 de autobuze cu gaz articulate și dublu articulate în Bogota

Scania livrează 481 de autobuze cu gaz articulate și dublu articulate în Bogota

În cea mai mare livrare de autobuze cu gaz, Scania va furniza 481 de autobuze, cele mai curate și mai silențioase autobuze de pe piață, pentru reînnoirea sistemului TransMilenio Bus Rapid Transit din Bogota. Bogotá înlocuiește autobuzele vechi Euro 2 și Euro 3 cu cele mai recente tehnologii cu emisii reduse. Autobuzele Euro 6 cu gaz reprezintă un salt uriaș în tehnologie mai curată în comparație cu autobuzele din generații mai vechi, dar și în raport cu cele mai recente standarde Euro 5 privind emisiile.

În operațiunile cu noile autobuze cu gaze Scania, emisiile de carbon vor fi cu până la 20% mai mici, în timp ce emisiile de pulberi vor fi de două până la trei ori mai mici. Emisiile de oxid de azot sunt de patru până la cinci ori mai mici decât Euro 5.

Rețeaua de autobuze, inițial înființată la începutul anilor 1990, cuprinde 12 linii cu lungimea totală de 112 kilometri, cu 1,7 milioane de călătorii în fiecare zi. Licitația publică pentru programul de reînnoire s-a axat pe șase din cele 12 linii și în urma procesului de licitație, operatorul SI18 va furniza acum servicii pentru cele trei linii Suba, Calle 80 și Norte cu 481 autobuze Scania. Acestea vor intra în funcțiune în prima jumătate a anului 2019.

Autobuzele articulate Scania K320 IA 6x / 2 (320 CP) au o capacitate de 160 de pasageri, iar cele 302 bi-articulate Scania F340 HA 8×2 (340 CP) au o capacitate de 250 de pasageri. Toate autobuzele vor fi construite de Busscar.Foto&info: Scania Bus

1.643 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *