Samsung dezvăluie „The Wall”, primul televizor modular MicroLED din lume

Samsung Unveils “The Wall,” the World’s First Modular MicroLED 146-inch TV

Samsung Electronics a prezentat „The Wall” – primul televizor modular 146LED cu un microLED, la primul său eveniment CES First Look. Modulul TV modular, cu emisie de semnal microLED 146 „, a fost prezentat în paralel cu cele mai recente inovații ale tehnologiei de afișare de la Samsung, care demonstrează evoluția televiziunii pentru a oferi consumatorilor o experiență remarcabilă de vizionare, acționând în același timp ca un hub inteligent conectat centralizat pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi.

Primul aspect din acest an, la care au participat mai mult de 300 invitați, a inclus observații de la Jonghee Han, președintele Visual Display al Samsung, și Dave Das, vicepreședinte al Consumer Electronics la Samsung Electronics America. Ambii au subliniat viziunea Samsung asupra viitorului – una în care televizoarele oferă o viziune strălucitoare și, de asemenea, evoluează pentru a se integra perfect în viața oamenilor.
Samsung Unveils “The Wall,” the World’s First Modular MicroLED 146-inch TV
„La Samsung, suntem dedicati sa oferim consumatorilor o gama larga de experiente de ultimă oră”, a declarat Jonghee Han, președintele Visual Display Business la Samsung Electronics. „Ca primul televizor mondial de televiziune MicroLED pentru consumatori,” The Wall „reprezintă un alt progres. Se poate transforma în orice dimensiune și oferă o luminozitate incredibilă, gamă de culori, volum de culoare și niveluri negre. Suntem incantati de acest pas urmator de-a lungul foii de parcurs pentru viitorul tehnologiei ecranului si de experienta remarcabila de vizionare pe care o ofera consumatorilor „.Samsung „The Wall”, un televizor modular de 146 inci cu tehnologie MicroLED, oferă o definiție incredibilă, fără restricții la dimensiune, rezoluție sau formă. Este un televizor cu emisie auto cu micrometru (μm) LED-uri – care sunt mult mai mici decât LED-urile curente, și servesc drept sursă proprie de lumină.

Tehnologia MicroLED prezentată în The Wall elimină nevoia de filtre de culoare sau lumină de fundal, dar permite ecranului să ofere consumatorilor experiența vizuală maximă. De asemenea, ecranul MicroLED excelează în ceea ce privește durabilitatea și eficiența, inclusiv eficiența luminii, durata de viață a sursei de lumină și consumul de energie, stabilind standardul pentru tehnologia viitoare a ecranului.
Samsung Unveils “The Wall,” the World’s First Modular MicroLED 146-inch TV
Dispunând de un design bazat pe module, bezelless, „The Wall” exemplifică și modul în care consumatorii își pot personaliza dimensiunile și formele de televiziune pentru a se potrivi nevoilor lor. Ecranul se poate adapta pentru a servi diferite scopuri, cum ar fi crearea unui afișaj de dimensiuni pe perete pentru mai multe spații.

Foto&info: Samsung

1.169 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *