Samsung sprijină companii start-up ale angajaților companiei

Compania sud-coreeană anunță că sprijină 5 companii de tip start-up realizate chiar de angajați al Samsung, prin programul C-Lab care a devenit un succes, deja susținând 25 de mici companii cu peste 100 de angajați după despărțirea se Samsung. Cele 5 companii pe care C-Lab le sprijină recent dezvoltă tehnologii pentru aplicații din viața zilnică. Prima companie dezvoltă o îmbrăcăminte specială pentru bebeluși, Bebefit, care protejează nou născuții într-un mod sigur și inteligent. A doua companie are ca țintă copii care descoperă spălatul pe dinți, cu ajutorul periuțelor inteligente care ajută la realizarea unui program de îngrijire dentară în fiecare zi.

TagPlus este un sistem de dispozitive pentru cei mici, care se conectează cu jucăriile și dispozitivele inteligente, realizând un eco-sistem prin care cei mici învață să se joace inovativ. S-Skin este o altă companie care a dezvoltat un dispozitiv care analizează pielea și recomandă tratamente de protecție și îngrijire. Tot în zona de îngrijire personală, Lumini dezvoltă dispozitive portabile care recomandă cosmeticele pe baza analizei pielii. Cele 5 inovații au fost prezentate în cadrul ABC Kids Expo 2016 și la CES 2017.

În anul 2016, un start-up susținut de C-Lab, SketchOn a fost recunoscut global ca având un potențial enorm, și a fost recunoscut ca al patrulea cel mai mare start-up din Coreea de Sud.

Foto: Samsung

602 Vizualizări