Samsung Electronics lansează noul SSD T5 portabil

Samsung Electronics a anunțat lansarea Samsung Portable SSD T5 – cea mai nouă unitate portabilă SSD (PSSD) care ridică nivelul pentru performanța produselor de stocare externă. Modelul T5, construit cu cea mai recentă tehnologie V-NAND de 64 de straturi dezvoltată de Samsung, oferă viteze de transfer de vârf în industrie, cu securitate criptată a datelor într-un design compact și durabil, făcând mai ușor ca oricând consumatorii să acceseze cele mai valoroase date oriunde au nevoie.

„Samsung a împins limita cu ceea ce este posibil în stocarea portabilă și hard disk-ul solid de ani de zile, iar portabilul SSD T5 continuă moștenirea noastră de lider și inovator”, a declarat Un-Soo Kim, senior vicepreședinte al Samsung Electronics. „Suntem încrezători că T5 va depăși așteptările consumatorilor cu privire la stocarea externă, oferind viteze mai mari și un design solid, ușor și confortabil. Este produsul ideal pentru stocarea portabilă pentru consumatori și profesioniști care sunt în căutarea unui dispozitiv rapid, durabil și securizat.”

Oferind viteze uimitoare de până la 540 MB / s1, cu până la 4,9 ori mai rapid decât produsele HDD externe, noul T5 este proiectat special pentru creatorii de conținut, profesioniștii în afaceri și IT, precum și consumatorii obișnuiți, pentru a oferi acces instant și ușor la date. De asemenea, modelul T5 este mai mic decât o carte de vizită medie de 74 x 57.3 x 10.5 milimetri (3.0 x 2.3 x 0.4 inchi) și incredibil de ușor, la doar 51 de grame. Exteriorul din aluminiu vine în două finisaje distincte din metal – Deep Black (modelele 1TB și 2TB) și Alluring Blue (250GB și 500GB).Fără piese în mișcare și cadru intern rezistent la șocuri, T5 oferă utilizatorilor liniște, deoarece poate rezista la căzături accidentale de până la 2 metri. Samsung Portable SSD Software4 pentru PC-uri și Mac-uri bazate pe criptarea datelor hardware AES 256-bit facilitează configurarea setărilor de securitate și primesc cele mai recente actualizări de firmware și software. O aplicație mobilă este de asemenea disponibilă pentru smartphone-uri și tablete Android pentru o mai mare ușurință. În plus, T5 include două cabluri de conectare – USB-C la C și USB-C la A – pentru compatibilitate îmbunătățită pe numeroase dispozitive.

Modelul T5 vine cu o garanție limitată de trei ani și este disponibil la nivel global din 15 august, cu prețul de vânzare recomandat de producător (MSRP) începând de la 129,99 USD pentru modelul de 250 GB.

Foto: Samsung Electronics

839 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *