Samsung Electronics se ridică la numărul 6 în cele mai bune mărci international Interbrand 2017

Samsung Electronics a anunțat că a fost clasat pe locul 6 pe lista „Cele mai bune mărci globale 2017” a Interbrand, cu o valoare a mărcii de 56,2 miliarde de dolari – o poziție în sus și o creștere de 9% față de anul trecut. Pe măsură ce a făcut pași continuu ca o companie globală, Samsung s-a clasat printre primele 10 branduri din clasamentul Interbrand din 2012 până în 2017, demonstrând o creștere continuă a valorii mărcii.


Realizările din acest an au o importanță deosebită, dat fiind că unele dintre provocările cu care s-a confruntat Samsung și care au fost depășite în ultimul an. De exemplu, Interbrand, în evaluarea sa, a menționat, printre diverși factori, recuperarea exemplară, rapidă a Samsung de la criza de la Galaxy Nota7 de anul trecut, lansarea cu succes a produselor de top și succesul său financiar.

În special, afacerea mobilă a Samsung a reconfirmat poziția de lider pe piață prin lansarea cu succes a modelului G8. Divizia de memorie Samsung a jucat, de asemenea, puternic, profiturile înregistrate contribuind la creșterea valorii mărcii. Afacerea digitală a aparatelor Samsung a introdus produse noi inovatoare și premiate, dezvoltate din cunoștințe aprofundate ale consumatorilor, precum frigiderul Family Hub și mașina de spălat AddWash. Divizia vizuală Samsung a impresionat și noul teren pe piața TV cu noul televizor QLED, precum și cu The Frame, un nou stil de viață TV pentru casa.


„Eforturile noastre de a face progrese semnificative pentru îmbunătățirea vieții oamenilor au contribuit la creșterea valorii brandului”, a declarat YH Lee, CMO al Samsung Electronics. „Clasamentul nostru din acest an este un semn pozitiv care demonstrează că eforturile noastre de a recâștiga încrederea au rezonat cu consumatorii globali”.

900 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *