Samsung Electronics a numit cel mai bun brand din Asia pentru al șaselea an consecutiv

Samsung Electronics a fost numit cea mai bună marcă din Asia pentru al șaselea an consecutiv, potrivit rezultatelor sondajului anual online „Top 1000 din Asia”, realizat de Campania Asia-Pacific în colaborare cu Nielsen. În acest an, lansarea de către Samsung a ofertelor premium în principalele sale afaceri – mobile, TV și aparate de uz casnic – a fost considerată a consolida puterea mărcii companiei și valoarea mărcii corporative.

Clasamentul – care agregă opinii în 17 categorii majore de produse, inclusiv în industria automobilelor, al comerțului cu amănuntul, al alimentelor și al băuturilor și al electronicii de consum, se bazează pe cunoștințele consumatorilor și oferă astăzi o măsură clară a celor mai cunoscute și reputate mărci comerciale. Studiul explorează atitudinile consumatorilor în 13 piețe din Asia.

Cu un design atrăgător și caracteristici inovatoare noi, modelele Galaxy S8 și S8 + au fost bine primite în întreaga lume de la lansarea lor în martie. Samsung a îmbunătățit și mai mult experiența mobilă prin introducerea de noi echipamente și servicii suplimentare în ecosistemul Galaxy, inclusiv Samsung DeX, Gear VR cu Controller, Gear 360 (2017) și Galaxy Tab S3.

Foto: Samsung Newsroom

630 Vizualizări