Samsung DeX vă transformă telefonul într-un veritabil sistem desktop

samsung, samsung dex

Compania din Coreea de Sud a dezvoltat Samsung DeX, care a fost literalmente desenat pe o bucată de hârtie pentru a aduce o experiență de tip desktop utilizând un smartphone. Specialiștii de la Samsung spun „Am adus această experiență de tip desktop pentru utilizatorii noștri, realizând că doresc confortul dispozitivului mobil, dar uneori au nevoie de mediul de calcul desktop încercat și adevărat, mai ales când vine vorba de interacțiunea cu instrumente de productivitate și conținut de divertisment care sunt cel mai bine văzute pe un monitor mai mare. Cu Samsung DeX, credem că putem închide foarte mult această prăpastie.”
Încă nu se știe când va fi disponibil pe piață, dar cu siguranță proiectul este într-o etapă avansată, cu șanse mari de finalizare în anul 2018.La începutul acestui an, compania a introdus Samsung DeX pentru a împinge posibilitățile smartphone-ului, permițând utilizatorilor să se bucure de un mediu de tip desktop, în timp ce încă exploatează puterea experienței mobile de ultimă generație a Samsung prin intermediul Note8, Galaxy S8 și S8 +.
CFR SA pregătește revizia vagoanelor trenului prezidențial
Ziua Armatei Române 2017 sărbătorită în Parcul Carol din București
Un nou tren București – Brașov – București operat de Astra Trans Carpatic
Experiența utilizatorului Samsung DeX este, de asemenea, aplicabilă dezvoltatorilor. Deși este în faza de testare, Linux pe Galaxy este o soluție inovatoare pentru a aduce experiența Linux PC pe mobil și apoi pe un display mai mare cu Samsung DeX. Acum, dezvoltatorii pot codifica cu ajutorul telefonului mobil în mișcare și pot continua să lucreze pe un ecran mai mare cu Samsung DeX.Instalat ca o aplicație, Linux pe Galaxy oferă smartphone-urilor capacitatea de a rula mai multe sisteme de operare, permițând dezvoltatorilor să lucreze cu distribuțiile lor preferate bazate pe Linux pe dispozitivele lor mobile. Ori de câte ori trebuie să utilizeze o funcție care nu este disponibilă pe sistemul de operare instalat în smartphone, utilizatorii pot pur și simplu să treacă la aplicație și să ruleze orice program de care au nevoie într-un mediu de operare Linux. Linux pe Galaxy este dezvoltat și mai puternic, deoarece este compatibil cu DeX, oferind dezvoltatorilor posibilitatea de a crea conținut pe un ecran mare, alimentat numai de dispozitivul mobil. Acest lucru reprezintă un pas important pentru dezvoltatorii de software, care pot configura acum un mediu de dezvoltare complet funcțional, cu toate avantajele unei setări de desktop care este accesibil oricând, oriunde.

În plus față de extinderea capabilităților smartphone-ului, puterea Samsung DeX de a transforma fără probleme dispozitivele mobile într-un mediu desktop va duce experiența jocurilor la un nou nivel. Dorința Samsung de a redefini divertismentul modern a dus la parteneriate-cheie cu dezvoltatorii majori de jocuri, cum sunt uper Evil Megacorp’s Vainglory, Game Insight’s Survival Arena, Eric Froemling’s BombSquad și Netmarble’s Lineage 2 Revolution.

Foto: Samsung

1.608 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *