Sacramento comandă 20 de garnituri de metrou ușor de la Siemens Mobility

Sacramento comandă 20 de garnituri de metrou ușor de la Siemens Mobility

Siemens Mobility a semnat un contract cu operatorul american Sacramento Regional Transit (SacRT) pentru 20 de vehicule de metrou ușor (LRV). Aceasta este prima nouă comandă de la Sacramento de la sfârșitul anilor 1980, când SacRT a comandat 36 de vehicule U2A de la Siemens Mobility. Contractul, inclusiv cele 20 de trenuri, piese de schimb și materiale este în valoare de aproximativ 100 milioane USD.

Metrourile ușoare cu podea joasă S700 vor avea îmbarcare la podea joasă la fiecare ușă, un design spațios pentru scaune și ferestre mai mari pentru o lumină și o vedere mai bună. Acestea vor beneficia de accesibilitate îmbunătățită cu culoare mai largi, spațiu de depozitare încorporat pentru bagaje și zone pentru biciclete. În plus, vehiculele vor avea performanțe îmbunătățite și disponibilitate optimizată oferite de monitorizarea condițiilor, diagnosticul de la distanță și întreținerea predictivă.

Uzina Siemens Mobility Sacramento produce întreaga gamă de vehicule, de la metrou ușor și tramvaie, la locomotive și vagoane pentru călători. Este o uzină de producție modernă la scară completă, alimentată aproape în întregime de o instalație solară de doi megavati.


Foto&info: Siemens Mobility

968 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *