Căile Ferate Ruse vor investi 150 de miliarde de ruble în servicii digitale până în anul 2025

Căile Ferate Ruse vor investi 150 de miliarde de ruble în servicii digitale până în anul 2025

CEO-ul și președintele Consiliului de Administrație al Căilor Ferate Ruse, Oleg Belozerov a participat la discuția de grup „Transportul Rusiei, o platformă digitală unificată”, desfășurată la cel de-al XII-lea Forum Internațional de Transport al Rusiei de la Moscova. În declarația sa, Belozerov a menționat că rezolvarea sarcinilor stabilite în decretul președintelui rus emis în mai 2018 ar fi imposibilă fără a se baza pe progresul științific și tehnic și pe soluțiile IT moderne. Compania consideră că digitalizarea este un domeniu cheie pentru dezvoltarea inovativă.

„Suma pe care am dori să o investim în dezvoltarea digitalizării până în 2025 este de aproximativ 150 de miliarde de ruble”, a declarat șeful Căilor Ferate Ruse.

Belozerov a enumerat, de asemenea, o serie de obiective-cheie pe care Compania ar trebui să le atingă pe calea către acest obiectiv până în 2025. În special, proporția traficului de marfă care poate fi rezervată electronic ar trebui majorată la 75%, iar biletele electronice pentru trenurile de lungă distanță la 70%.

Printre proiectele deja implementate, CEO-ul companiei a evidențiat piața electronică Market Traffic Freight (platformă electronică de tranzacționare proprie statului), în cadrul căreia sunt înregistrați acum peste 3.200 de participanți.

În segmentul pasagerilor, compania implementează proiectul „Mobilitate inovatoare”, care implică combinarea unei varietăți de servicii electronice pentru pasageri: planificarea și susținerea călătoriilor door-to-door, rezervarea și cumpărarea tuturor tipurilor de bilete pentru organizarea călătoriilor multi-modale și alte servicii suplimentare.

După cum a menționat Oleg Belozerov, dezvoltarea acestui proiect va permite Companiei să ofere pasagerilor posibilitatea de a procesa un document unic de transport în viitor – când va fi pregătită baza legală adecvată.Foto: Pixabay/Info: RZD Press

1.009 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *