Rusia – Achizițiile de tramvaie și autobuze electrice în topul investițiilor din Moscova în 2022

Rusia - Achizițiile de tramvaie și autobuze electrice în topul investițiilor din Moscova în 2022

Autoritățile locale din Moscova anunță că planurile din acest an se concentrează pe finalizarea Big Circle Line, cel mai mare parc de autobuze electrice din Europa, și pe reconstrucția terminalului South River. În plus, există planuri pentru reintroducerea rutelor regulate de transport fluvial de-a lungul râului Moscova. Finalizarea Big Circle Line va fi piatra de hotar majoră în viața de transport la Moscova în acest an, iar anul viitor va fi deschisă pentru pasageri. În plus, vor fi reconstruite șapte gări vechi și vor fi construite trei noi.

În acest an, sistemul de transport de la Moscova se așteaptă și la 336 de vagoane de metrou, 450-500 de autobuze electrice, 50-100 de tramvaie și aproximativ 400 de vagoane pentru trenuri suburbane de navetiști. Construcția celui mai mare parc de autobuze electrice din Europa în Krasnaya Pakhra este programată să se încheie și în acest an.

Autoritățile de transport au, de asemenea, pe lista de sarcini modificări în programul trenurilor Aeroexpress Moscova-Vnukovo (reducerea intervalelor dintre trenuri de la 60 la 30 de minute) și finalizarea noii căi ferate către complexul terminal din nordul Sheremetyevo.
Face Pay va fi introdus pentru toți deținătorii de card social de rezident din Moscova în Cercul Central Moscova și testat în transportul public terestre și în diametrele centrale ale Moscovei. Toate porțile de întoarcere ale metroului vor fi echipate cu opțiune de plată cu cardul bancar. Printre alte inovații, va lansa MAAS (Mobility as a Service).

Reconstrucția galeriei scărilor rulante Sparrow Hills urmează să fie finalizată tot în cursul acestui an, pasajul care a fost închis în urmă cu aproximativ 40 de ani oferă o cale către Universitatea de Stat din Moscova de la stația Vorobyovy Gory.

Terminalul South River se va deschide, în urma reconstrucției sale, pentru a deservi 130 de nave de croazieră și peste 10.000 de pasageri pe sezon.

Foto: The official portal of the Moscow Mayor and Moscow Government427 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *