Portul Rotterdam a lansat OnTrack ce monitorizează în timp real transporturile feroviare în port

Portul Rotterdam a lansat OnTrack ce monitorizează în timp real transporturile feroviare în port

Peste 250 de conexiuni feroviare internaționale circulă spre și de la portul Rotterdam. Ca formă de transport relativ sustenabilă, transportul feroviar devine din ce în ce mai important pentru transportul mărfurilor între Portul Rotterdam și hinterlandul său. Pentru a face transportul feroviar către hinterland chiar mai eficient, Autoritatea Portului din Rotterdam a dezvoltat recent o nouă aplicație numită OnTrack. Acest dispozitiv oferă o imagine reală a fluxurilor de transport feroviar de marfă în Portul Rotterdam și manipularea acestora la terminale. OnTrack răspunde nevoilor terminalelor și operatorilor de transport. Acest instrument va crește eficiența procesului de planificare și va anticipa mai eficient abaterile din program.

Pentru a optimiza în continuare transportul feroviar de mărfuri între Portul Rotterdam și hinterland, părțile relevante de pe piață au nevoie de o mai bună înțelegere a informațiilor privind planificarea și statutul fluxurilor de transport feroviar de mărfuri și manipularea acestora la terminale. În prezent, majoritatea terminalelor utilizează propriul sistem de planificare și standarde pentru transportul feroviar, iar majoritatea informațiilor relevante sunt schimbate prin telefon sau e-mail. Noua aplicație OnTrack combină datele diferitelor părți din lanțul feroviar și le îmbogățește cu algoritmi de afaceri inteligenți.

Transportatorii pot folosi OnTrack pentru a obține o perspectivă asupra manipulării specifice a mărfii la terminal. Aplicația arată numărul de containere sau mașini care au fost încărcate sau descărcate și când operația a fost terminată. Abaterile de la perioada de timp planificată devin imediat evidente, cu alte cuvinte, transportatorul nu mai trebuie să se bazeze pe diverse site-uri web sau pe apeluri telefonice pentru actualizări.

Operatorii de terminale din Portul Rotterdam pot folosi OnTrack pentru a obține o perspectivă mai bună asupra timpului de plecare preconizat și real al trenurilor lor. Notificările OnTrack în timp real permit tuturor părților să anticipeze mai eficient abaterile și, în consecință, să optimizeze desfășurarea personalului și a capacității.


Foto&info: Port of Rotterdam

1.958 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *