Restricții de trafic cu ocazia ‘Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii’

Conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, în data de 04.07.2017, cu ocazia ‘Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii’, între orele 17:00 – 24:00, se va restricționa gradual traficul rutier astfel: începând cu orele 17.00, se va restricționa traficul pe Str. ‘fără nume’ din zona vestică ce face legătura între Bd. Dr. Liviu Librescu și drumul de servitute (zona sudică a Ambasadei SUA) și Str. Vasile Gheție între Bd. Liviu Librescu și Str. Corneliu Roman;

Începând cu orele 17.00 și până la orele 24.00, se va restricționa total traficul pe Bd. Dr. Liviu Librescu de la Piața Ion Maier până la intersecția cu Bd. Agronomiei, str. ‘fără nume’ de la Complexul Rezidențial între Bd. Dr. Liviu Librescu și Str. Corneliu Roman, precum și pe drumul de servitute din zona sudică a ambasadei, de la intersecția cu Bd. Alexandru Nasta și Str. Corneliu Roman.

De asemenea, în data de 05.07.2017, orele 08.00 — 23.00, se va restricționa traficul rutier pe breteaua din parcarea Casei Presei Libere, între Bd. Poligrafiei și intrarea în sediul ADP sector 1.

Recomandăm următoarele rute ocolitoare:
Aleea Privighetorilor — Bd. Alexandru Nasta — Bd. Liviu Librescu — Șos București-Ploiești;
Șos București-Ploiești — Bd. Liviu Librescu — Bd. Alexandru Nasta — Aleea Privighetorilor.

Solicităm conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menționat să evite deplasarea în zonă, să folosească rutele ocolitoare, să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

1.042 Vizualizări