CFR Călători a lansat licitația pentru reparația locomotivelor electrice modernizate

CFR Călători a lansat licitația pentru reparația planificata tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW modernizate TSAM si alte servicii de reparații constatate în prezenta Receptiei CFR pe fluxul de reparatie tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM. CFR Călători deține 29 astfel de locomotive, impreună cu alte două model Phoenix, contractul vizând un total de 31 de locomotive.
Softrans vă duce cu două trenuri moderne pe ruta Craiova – București Nord – Brașov și retur
Contractul urmează să fie de tip acord cadru, locomotivele urmând să fie trimise la sediul companiei care va câștiga licitația, urmând ca reparațiile să se realizeze în termen de 48 de luni de la atribuire, fiind vizate toate locomotivele din seria 477, modernizate în perioada 2007-2012 cu Softronic Craiova. Atribuirea contractului urmează să aibă loc pe 29 noiembrie 2017. Valoarea maximă a contractului va fi de 44 milioane lei. Anunt de participare (sectoriale) numarul 179416/03.10.2017.
Din partea lucrătorilor la infrastructură, săptămâna trecută a avut loc ultima turnare de beton la Tunelul Feroviar Daneș.


Foto: Andrei Marian

918 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *