RENFE Spania a aprobat achiziția a 38 de trenuri regionale hibride

RENFE Spania a aprobat achiziția a 38 de trenuri regionale hibride

Consiliul de administrație al companiei Renfe a aprobat achiziționarea a până la 38 de trenuri hibride regionale (29 + 9 opțional), pentru o sumă de 365,6 milioane EUR. În total, inclusiv achiziționarea de piese, întreținerea completă a 11 trenuri timp de 15 ani, scule și adaptarea depourilor pentru o astfel de întreținere, precum și opțiuni de aprovizionare suplimentare și întreținere, se ridică la 473,9 milioane de euro.

Scopul acestei licitații este modernizarea parcului de material rulant pentru a asigura accesibilitatea și adaptarea la viitoarele modificări ale infrastructurii și la electrificarea rutelor, prin urmare sunt hibride și pot fi configurate atât cu osii laterale convenționale, cât și cu osiile calibrului UIC. Trenurile hibride vor fi formate din 3 vagoane, cu generator electric, puteți circula atât electrificat cât și ne-electrificat, permițând înlocuirea materialului rulant diesel.

Viteza maximă trebuie să fie de cel puțin 160 km / h electric și 140 km / h în zone neelectrice. Acestea vor include sisteme de securitate și semnalizare importante. Întreținerea va avea loc printr-un joint venture cu producția și întreținerea Renfe.


Foto: RENFE

466 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *