Reloc a finalizat prima reparație tip RR la locomotiva Phoenix 003 a CFR Călători

Reloc a finalizat prima reparație tip RR la locomotiva Phoenix 003 a CFR Călători

În luna aprilie, RELOC SA a finalizat reparația tip RR a locomotivei 473-003, cunoscută și sub numele de Phoenix 003, produsă de Softronic în anul 2009. Este prima din cele două locomotive de acest tip ale CFR Călători, 004 urmând să ajunga la RR la Reloc cel mai probabil după încheierea sezonului estival, când se reduce necesitatea unui număr mare de locomotive.

Phoenix 003 a fost reparat în cadrul contractului dintre CFR Călători și RELOC SA, pentru reparații tip RR la 11 locomotive cu modernizare TSAM.

CFR Călători a lansat în februarie 2021 licitația pentru un acord cadru cu valoarea de până la 38,3 milioane lei pentru reparația tip RR a 11 locomotive din seria 477, TSAM. Contractul „Servicii de reparatie planificata tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM si alte servicii de reparatii constatate in prezenta Receptiei CFR pe fluxul de reparatie tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM” este al doilea de acest tip, primul incluzând mare parte din locomotivele TSAM aflate în circulație. Procedura a fost atribuită firmei RELOC SA. Este al doilea contract dintre cele două companii, primul vizând 20 de locomotive.
Foto: mobilitate.eu2.267 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *