Reloc Craiova lansează un nou model de drezină pantograf

Reloc Craiova lansează un nou model de drezină pantograf

Un vehicul feroviar destul de familiar pentru marea majoritate a specialiștilor din industria feroviară, drezina a fost complet reiventată de către RELOC, comunică uzina din Craiova. Noul produs, o drezină pantograf modernă, conform tuturor standardelor europene, poate să atingă o viteză de maximum 70 de kilometri pe oră, beneficiind de un grup de putere ce utilizează un motor diesel și o cutie automată.

Reloc Craiova oferă și o listă cu funcțiile noului vehicul feroviar, după cum urmează:
– accesul se realizează prin intermediul unei scări mobile rabatabile, ceea ce face ca drezina să fie accesibilă.
– platforma de lucru se poate deplasa pe verticală și se poate roti în plan orizontal cu 90 de grade față de axa șinei, ceea ce face ca drezina să fie versatilă față de condițiile de lucru pe teren.
– platforma mobilă poate fi acționată atât de la pupitrul de comandă, dar și de la distanță de pe platforma de bază, ceea ce face ca drezina să poată oferi opțiuni multiple personalului de exploatare.
– iluminatul interior și exterior este asigurat de corpuri de iluminat care au la bază tehnologie LED, ceea ce face ca drezina să fie perfect vizibilă pe timp de noapte.
– confortul și condițiile de lucru ale personalului de exploatare a drezinei au la bază izolația fonică și termică a cabinei de conducere, dar și instalația de climatizare, ceea ce face ca drezina să fie utilizabilă atât în arșița verii, cât și în gerul iernii.
– scaunul ergonomic cu funcție de rotire, pupitrul de conducere echipat cu aparate de monitorizare și control, fac ca drezina să poată fi condusă și manevrată într-un mod facil, indiferent de sensul în care se deplasează.
– pantograful este acționat din postul de conducere, fiind prevăzut cu un dispozitiv de măsurare a variației liniei de contact, ceea ce face ca drezina să fie operată în condiții de siguranță maximă pentru personal.
– frâna de serviciu cu acționare pneumatică, dar și frâna de staționare, fac ca drezina să fie oprită și staționată în deplină siguranță.

Compania a lansat și un film de prezentare cu noua drezină:
Foto&info: Reloc Craiova

2.829 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *